Kamyonun Altında Sıkışan Çocuğu Ekipler Çıkardı

Sivas'ta belediyeye ait kamyonun altında sıkışan 5 yaşındaki çocuğu AFAD ve itfaiye ekipleri çıkardı. Korkunç kazada küçük çocuğun sol eli ve sağ bacağı kırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Kamyonun Altında Sıkışan Çocuğu Ekipler Çıkardı

Sivas Belediyesi'ne ilişkin kamyon tekerinin altında sıkışan 5 yaşındaki Yusuf Durmaz, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla arabanın altından çıkarıldı.

YOLUN KARŞISINA GEÇMEYE ÇALIŞIYORDU

Hastanede tedaviye tahsil edilen Durmaz'ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Kaza, saat 14.00 civarında Akdeğirmen Mahallesi 17'inci sokak üstünde meydana geldi. 29 yaşındaki sürücü Mustafa Bulut, Sivas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne ilişkin 58 NF 991 plakalı kamyona kesilen ağaç dallarını yükleyerek devinim etti. Sürücü Bulut, bu sırada yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki Yusuf Durmaz'a çarptı.

OLAY YERİNE AFAD EKİPLERİ ÇAĞRILDI

Talihsiz çocuğu kamyonun altına sektör sürücü, hali ayrım ederek panik şeklinde araçtan indi. Sürücü Bulut ve çevredeki yurttaşlar kamyonun tekerinin altında sıkışan çocuğa müdahale etmek arzuladı lakin gayretler çocuğu olduğu yerden çıkarmaya yetmedi. Bunun üstüne hadise yerine itfaiye ve AFAD ekipleri çağrıldı.

SOL ELİ VE SAĞ BACAĞI KIRILDI

Ekiplerin takribî 5 dakika devam eden müdahalesi neticesinde sıkıştığı yerden çıkarılan Durmaz, ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülerek acil serviste tedaviye alındı. Fahrettin-Şükran Durmaz çiftinin iki çocuklarından küçüğü bulunan Yusuf Durmaz'ın sol kolu ile bacağının kırıldığı ve hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Kamyon sürücüsü Mustafa Bulut ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar