Kamyonun altında kalan Suriyeli çocuk hayatını kaybetti

Kahramanmaraş’ta fireni patlayan kamyon 7 yaşındaki Suriyeli bir çocuğu ezdi. Ailesiyle birlikte ülkesindeki iç savaştan kaçarak Kahramanmaraş’a sığınan 7 yaşındaki Suriyeli çocuk kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti. Kaza sonrası...

Google Haberlere Abone ol
Kamyonun altında kalan Suriyeli çocuk hayatını kaybetti

Kahramanmaraş’ta fireni patlayan kamyon 7 yaşındaki Suriyeli bir çocuğu ezdi. Ailesiyle birlikte ülkesindeki iç savaştan kaçarak Kahramanmaraş’a sığınan 7 yaşındaki Suriyeli çocuk kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti. Kaza sonrası Suriyeli çocuğun ailesi sinir krizleri geçirdi.

Kaza Dumlupınar Mahallesi 32. Sokak içerisinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Sadettin Taciroğlu yönetimindeki 60 VA 892 plakalı kamyon sokak içerisinde yokuş aşağı ilerlerken fireni patladı. Sokak içerisinde hızla ilerleyen kamyon önce bir evin birinci katının balkonuna çarptı, ardından sokak içerisinde bisikletiyle oynayan 7 yaşındaki Bilal Hatip’e çarptı. Kamyonun altında kalan çocuk olay yerinde ezilerek can verdi. Kamyon ise olay yerinden yaklaşık 50 metre aşağıda başka bir evin duvarına ve sokak lambası direğine çarparak durabildi. Evlatlarını kaybeden Suriyeli çocuğun ailesi sinir krizleri geçirdi.

Kaza yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliği aldıktan sonra inceleme yaptı. Minik çocuğun cenazesi daha sonra Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazanın ardından olay yerinden kaçan kamyon sürücüsü polise teslim oldu.

CİHAN

Yorumlar