Kamyonun altına giren araçta 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Ankara'da, bir aracın kamyonun altına girmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Kamyonun altına giren araçta 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Ankara'da, bir aracın kamyonun altına girmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

Ahmet Ünver'in kulladığı 07 YFF 89 plakalı araç, İstanbul Caddesi üzerinde kontrolünü kaybederek yol kenarında park halinde bulunan 06 KA 6349 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kaza sonrası kamyonun altına sıkışan araçta sürücü Ahmet Ünver hayatını kaybederken araçta bulunan Onur Kurt ve Yavuz adındaki arkadaşları araç içerisinde sıkıştı.

Olay yerine gelen itfaye ve 112 görevlileri kamyonun altındaki araçta bulunan yaralıları kurtarmak için dakikalarla yarıştı. Görevliler uzun uğraşlar sonrası hurdaya dönen araçtan yaralıları çıkartabildi. Araç içerisinden çıkartılan yaralılar Ankara Numune ve Dışkapı Devlet Hastanelerine götürülerek tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun ağır olduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gördükleri öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Ahmet Ünver'in cesedine ise ançak vinç yardımı ile kamyon kaldırılıp araç kamyon altından çıkartıldıktan sonra ulaşılabildi. Polis olay yerinde biriken meraklı kalabalığı uzak tutmak için sık sık uyarı yapmak zorunda kaldı. Kaza yapan gençleri tanıyanlar olay yerinde gözyaşlarına hakim olamadı.

Hurda haline gelen otomobil çekici tarafından olay yerinden kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ulus'tan Konya, İstanbul ve Samsun yollarına giden trafik geçici olarak durduruldu. Kaza yapan aracın olay yerinden kaldırılmasından sonra yol trafiğe açıldı. CİHAN

Yorumlar