Kamu ve STK'lar ile siyasi partiler Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle çeşitli sivil toplum kuruluşları ile kamu kurumları gazetecilerin bayramın tebrik etti.

Google Haberlere Abone ol
Kamu ve STK'lar ile siyasi partiler Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle çeşitli sivil toplum kuruluşları ile kamu kurumları gazetecilerin bayramın tebrik etti. Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı'na çalışmalarından dolayı plaket verildi.

Türk Telekom (TT) Doğuanadolu 1. Bölge Müdürü Timur Sevim, basın mensuplarına kahvaltı verdi. Sevim, gazetecilerin bayramını tebrik etti, Basın mensuplarına çalışmalarında başarı temennisinde bulundu. Sevim, toplantıda ayrıca kurumsal çalışmaları hakkında bilgi verdi. TT Bölge Müdürü Sevim, il merkezinde müşterilerin yüzde 50'sinin fiber altyapı ile hizmet aldığının ve bunun da internet verimlilik hızını 3 kart artırarak 30 Mbps hıza ulaştığını ifade etti. Sevim, telefon kablo hırsızlarına karşı 60 köye mini santral kurulduğunu sözlerine ekledi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, Yol İş Sendikası 2 Nolu Şube Müdürü Kıyas Daşkaya ile Türkiye Kooperatif Ticaret ve Büro İşçileri Sendikası (Koop- İş) İl Temsilcisi Tarık Toğrul, Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı adına muhabir Orhan Yıldırım'a başarılı ve objektif habercilik yapmalarından dolayı plaket sundu. CİHAN

Yorumlar