Kamu Sen üyeleri Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti

Kamu Sen Adana İl Temsilcisi Kamil Köse, şube başkanları ve sendika üyelerinden oluşan kalabalık bir grup, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Kamu Sen üyeleri Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti

Kamu Sen Adana İl Temsilcisi Kamil Köse, şube başkanları ve sendika üyelerinden oluşan kalabalık bir grup, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti.

Hüseyin Sözlü, Türk Kamu Sen’in sosyal, ekonomik, kültürel anlamda üyesinin hakkını iyileştirmekten öte, ilk sıraya milletinin birliğini, devletinin bütünlüğünü, vatan coğrafyasının bölünmezliğini, özel bir sendika olduğunu söyledi.

Memuriyet döneminde Kamu Senli olduğunu hatırlatan Sözlü, “Siyasetçiyken de işbirliği yapmaktan şeref, mutluluk duydum. Siyasi hayatımda Kamu Senlilerin hep desteğini gördüm. 3 dönem Ceyhan’da belediye başkanlığı yaparken, sendika olmanın ötesinde milletimizin okur yazar, mürekkep yalamış, aydın kesimini temsil eden bir kitleyi oluşturmuşlardır ve ayrı bir sorumluluğu yerine getirmişlerdir. Son seçimde bize oy verenler, belediye başkanı seçmenin ötesinde ülkemizin temel yapı taşlarıyla ilgili bir mesaj vermiş, ülkemizin sıkıntılı günlerinde MHP’ye özel bir görev yüklemiş, hainlerin karşısında kale duvarı gibi duracak güçte bir MHP çıkarmıştır.” diye konuştu.

Adana’da başarılı olmak için var gücüyle çalışacağını ifade eden Hüseyin Sözlü, “Burayı verimli bir belediye haline getireceğim. Adana, çağdaş belediyecilikte Türkiye’nin en iyi uygulamalarını ortaya koyacak bir şehir olarak dikkat çekecek. Şehrin hayatının bir belediye başkanının görev süresinden daha uzun olduğunun mesajını da vererek yolumuza devam edeceğiz. 5 yıllık görev süremize, Adana’nın geleceğini hapsetmeyeceğiz. Şehirler aynı zamanda bir milletin kültür çıtası seviyesinin göstergesidir. İnşallah bu milletin kültür çıtasının yüksek olduğunu, Adana’da yapacağımız hizmetlerle ortaya koyacağız. Şehri gelecek yüzyıllara, gelecek binyıla hazır hale getirmek bizim boynumuzun borcu.” dedi.

Kamu Sen İl Temsilcisi Kamil Köse de Hüseyin Sözlü’nün ve MHP’nin başarısından dolayı çok mutlu olduklarını belirtti ve şunları söyledi: “Adana hizmete susamıştı. Her türlü engellemelere karşın Allah’a çok şükür bugün burada halkın istediği olmuştur. Allah yar ve yardımcısı olsun. İçinde bulunduğumuz bu büyük köy, şehir olma yolunda, mutlu insanların yaşadığı bir şehir olacaktır. Kamu çalışanları ve Kamu Sen olarak üzerimize düşeni yapmaya dün de hazırdık, bugün de hazırız.”
CİHAN

Yorumlar