Kamu Hastaneleri Bakırköy Bölge Sekreterliği ikiye ayrıldı

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul Bakırköy Bölgesi Genel Sekreterliği, 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile İstanbul Bakırköy Bölgesi Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve İstanbul Çekmece Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter.

Google Haberlere Abone ol
Kamu Hastaneleri Bakırköy Bölge Sekreterliği ikiye ayrıldı

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul Bakırköy Bölgesi Genel Sekreterliği, 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile İstanbul Bakırköy Bölgesi Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve İstanbul Çekmece Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak ikiye ayrıldı.

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul Bakırköy Bölgesi Genel Sekreterliği’nden yapılan açıklamada, sekreterliğin ikiye ayrıldığı duyuruldu. Açıklamada, “02 Kasım 2011 tarihinde yayınlanarak yürürlüğe giren 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Sağlık Bakanlığı’na bağlı kuruluşlar yeniden yapılandırılmıştır. 663 sayılı Kanun Hükmünde kararname ile kurulan İstanbul Bakırköy Bölgesi Genel Sekreterliği, 19 Aralık 2013 tarih ver 263234/020 sayılı Bakanlık Makam Onayıyla; İstanbul Bakırköy Bölgesi Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve İstanbul Çekmece Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak ikiye ayrılmıştır.” denildi.

Yeniden yapılandırılan Bakırköy Bölgesi Genel Sekreterliği’ne Doç. Dr. İlknur Aktaş genel sekreter olarak atandı. Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Metin Özaydın, İdari Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Turgay Seymen ve Mali Hizmetler Başkanı da Uzm. Dr. Vahap Sever oldu.

İstanbul Bakırköy Bölgesi Genel Sekreterliği’ne bağlı sağlık kuruluşları da şöyle sıralandı: Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Lepra Deri ve Zührevi Hastalıklar Devlet Hastanesi, İstanbul Deri ve Tenasül Hastalıkları Hastanesi, Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Güngören Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi.

CİHAN

Yorumlar