Kamu görevlileri masa başında egzersiz‏ yaptı

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri, kamu kurumlarındaki personeli masabaşında nasıl egzersiz yapabilecekleri konusunda eğitmeye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Kamu görevlileri masa başında egzersiz‏ yaptı

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri, kamu kurumlarındaki personeli masabaşında nasıl egzersiz yapabilecekleri konusunda eğitmeye devam ediyor. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün başlattığı “İşyeri Egzersizleri” adlı proje dahilinde antrenörler, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personele masabaşında nasıl egzersiz yapabilecekleri konusunda uygulamalı eğitim veriyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü ve antrenörleri, Göreme Belediyesi personeline ve Göreme Ortaokulu öğretmenlerine de egzersiz yapmanın önemimden bahsederek, masabaşında egzersiz yapmayı anlattı ve uygulamalı olarak gösterdi. İl Müdürü Mustafa Ünlüer, yaptığı açıklamada, “Ofis ortamında veya evde bilgisayar başında yapabileceğiniz bu küçük hareketler kasları gevşetir, kan dolaşımını arttırır, işyerinizde dinamik olmanıza ve kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olur. Ayrıca spor yapmak isteyen vatandaşlarımızı tesislerimize bekliyoruz. Burada uzman antrenörlerimiz nezaretinde, istedikleri alanda spor yapma imkanı sunuyoruz.” dedi. CİHAN

Yorumlar