Kampanya yapıldı, kütüphane ve yemekhane açıldı

Bafra'da başlatılan kampanya ile Yeşil Yazı Ortaokulu'nda kütüphane ve yemekhane açılışı gerçekleştirildi.

Google Haberlere Abone ol
Kampanya yapıldı, kütüphane ve yemekhane açıldı

Bafra'da başlatılan kampanya ile Yeşil Yazı Ortaokulu'nda kütüphane ve yemekhane açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, eşi Hacer Katırcı, Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ile yardımseverler katıldı.

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, düzenlenen programda yaptığı konuşmada, "Yeşilyazı Ortaokulu kütüphane oluşturulması için Bafra çapında yapılan kitap toplama kampanyası neticesinde elde edilen 2 bin 500 adet kitabı Okul Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’ye teslim etmenin gururunu yaşamaktayız. Kampanyaya destek veren kurum müdürlerine teşekkür ediyorum ve belgelerini vermekten kıvanç duyuyorum.’’ dedi.

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu da Kaymakam Ali Katırcı’ya, eşi Hacer Katırcı’ya ve Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel’e plaket verdi.

Okul Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ise kitap kampanyasında emeği geçen tüm kurumlara ve gönüllülere teşekkür ederken, oluşturulan kütüphanenin en kısa zamanda bütün köy halkının hizmetine sunulacağını belirtti.
CİHAN

Yorumlar