Kamerun, sosyal alanda Kimse Yok mu’nun tecrübelerinden yararlanacak

Kamerun Başbakanı Philemong Yang’ın eşi Linda Yang’ın da bulunduğu 12 kişilik heyet Bursa’da Kimse Yok mu’nun tecrübelerinden yararlanmak için ikili görüşmelerde bulundu. Kamerun’da kurulan yardım vakfının çalışmaları kapsamında...

Google Haberlere Abone ol
Kamerun, sosyal alanda Kimse Yok mu’nun tecrübelerinden yararlanacak

Kamerun Başbakanı Philemong Yang’ın eşi Linda Yang’ın da bulunduğu 12 kişilik heyet Bursa’da Kimse Yok mu’nun tecrübelerinden yararlanmak için ikili görüşmelerde bulundu.

Kamerun’da kurulan yardım vakfının çalışmaları kapsamında Bursa’ya gelen Kamerun heyeti, Kimse Yok mu Derneği'nden bilgi aldı. Kamerun heyeti, yapılan ortak toplantıda, Kimse Yok mu Derneği yetkililerinden aldıkları bilgileri kendi ülkelerinde vakıf çalışmalarında uygulayacaklarını söyledi.

Kimse Yok mu Derneği Bursa Şube Müdürü Sadullah Hizan ile görüşüp dernek çalışmaları hakkında bilgi alan ve içinde birçok üst düzey diplomatın bulunduğu Kamerun heyeti, gösterilen ilgiden memnun kaldı. Derneğin çalışmalarını beğenen Başbakan Philemong Yang’ın eşi Linda Yang, burada edindikleri deneyimleri kendi ülkelerinde de uygulamak istediklerini belirterek, “Sizin anlattıklarınızı mükemmel bir şekilde pratiğe dönüştürdüğünüzü görüyoruz. Gönüllü ekiplerinize hayran kaldık. Beklentisiz çalışıyorlar.” şeklinde konuştu. Linda Yang, ayrıca geçen yıl Kamerun’da Kurban Bayramı'nda Bursalı hayırseverlerin desteği ile açılan 16 adet su kuyusundan dolayı derneğe teşekkür etti.

İstanbul’da bir dizi ziyaret ve etkinliğe de katılacak Kamerun heyeti, ülkelerine yetimhane ve çeşme isteyerek, dernek yönetimini ülkelerine davet etti. CİHAN

Yorumlar