Kamalak:Türkiye'de kardeşlik iklimi sabote ediliyor

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, miting meydanlarında kullanılan üslubun, Türk milletinin sahip olduğu asalet ve nezaketten çok uzak olduğunu vurgulayarak, kısır çekişmeler, siyasi polemikler nedeniyle Türkiye’deki kardeşlik i.

Google Haberlere Abone ol
Kamalak:Türkiye'de kardeşlik iklimi sabote ediliyor

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, miting meydanlarında kullanılan üslubun, Türk milletinin sahip olduğu asalet ve nezaketten çok uzak olduğunu vurgulayarak, kısır çekişmeler, siyasi polemikler nedeniyle Türkiye’deki kardeşlik ikliminin sabote edildiğini söyledi.

    18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 99. Yılı münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Kamalak, Çanakkale’deki destansı zaferin en önemli sırrının kardeşlik ruhunda saklı olduğunu kaydetti. Çanakkale Savaşı’nda, Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Alevisiyle, Sünnisiyle yurdun dört bir yanından koşup gelen vatan evlatlarının omuz omuza savaşarak can verdiğini hatırlatan Kamalak, “Dün Çanakkale’de göğüslerini birbirine siper eden ecdadın torunları bugün birbirine taş atıp, kurşun sıkıyorsa herkesin başını önüne eğip düşünmesi gerekir. Dün Çanakkale’de 15 yaşındaki evlatlarımız gözünü kırpmadan cepheye koşarken, bugün aynı ecdadın çocukları sokakları yakıp yıkıyor, birbirini vuruyorsa vahim bir yanlışın içindeyiz demektir. Başta iktidar ve ana muhalefet olmak üzere herkes aklını başına almalı.” uyarısında bulundu.
CİHAN

Yorumlar