Kamalak: Yatak odalarına çelik kasaları haşhaşiler mi koydu

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ortalığın velveleye verilerek şamata yapıldığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Kamalak: Yatak odalarına çelik kasaları haşhaşiler mi koydu

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ortalığın velveleye verilerek şamata yapıldığını söyledi. Kamalak, “Ben buradan iktidar sahiplerine sormak istiyorum. Ey iktidar sahipleri! O değerli bakanlarımızın kıymetli çocuklarının yatak odalarına o para kasaları, o çelik kasalar haşhaşiler tarafından mı konuldu?” dedi.

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Sultangazi Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi’nde düzenlenen partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı. Partililere seslenen Kamalak, oy vermenin onay vermek olduğunu söyledi. Kamalak, “Mevcut iktidar hem içeride hem dışarıda büyük bir bataklığa saplanmış durumdadır. Mevcut iktidar ülkeyi tam bir kaosa sürüklemiştir, sosyal barış bozulmuştur. Şimdi istiklal mücadelesinden bahsediyorlar. Buradan iktidar sahiplerine sormak istiyorum; İstiklal mücadelesinden bahsediyorsunuz, kiminle savaşacağız, düşmanımız kimdir? 55 yıldır uşak gibi kapılarında durduğumuz Avrupa’yla mı savaşacağız, yoksa içe dönüp milleti birbirine düşürüp ortamı gererek milleti birbirine mi kırdıracağız?” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin her bakımdan tıkandığını söyleyen Kamalak, “Türkiye siyasette tıkanmıştır, ahlaken tıkanmıştır, ekonomide tıkanmıştır, dış politikada tıkanmıştır. Türkiye kısır kavgaların, seviyesiz tartışmaların içine itilmiştir.” diye konuştu.

Ortalığın velveleye verilerek şamata yapıldığını belirten Kamalak, “Ben buradan iktidar sahiplerine sormak istiyorum; Ey iktidar sahipleri! O değerli bakanlarımızın kıymetli çocuklarının yatak odalarına o para kasaları, o çelik kasalar haşhaşiler tarafından mı yerleştirilmiş, uluslararası kuruluşlar tarafından mı konulmuş? Biran öyle olduğunu zannedelim kapıda kırılma var mı? Hayır.” dedi.

2009 seçimlerinden bu yana bin 522 belediye başkanı hakkında soruşturma açıldığını aktaran Kamalak, şöyle devam etti: “Resmi verilere göre hakkında soruşturma açılan bin 522 belediyeden 600 tanesi AK Parti belediye başkanıdır. 'Yuh' demekle hırsızlık ortadan kalkmıyor, yolsuzluk sona ermiyor.”

Hiç kimsenin kendilerini tuzak kurmakla, ABD’nin uşağı olmakla suçlayamayacağını belirten Kamalak, “Tam 4 tane partimiz kapatıldı, üzerimize tanklar yürütüldü ama biz onlara bir tek taş bile atmadık. Bir tek kötü söz dahi söylemedik. Korktuğumuz için değil; aziz milletimize olan sevgimizden ve saygımızdan.” şeklinde konuştu.

Kamalak sözlerini şöyle sürdürdü: “Yandaş medya bu muhteşem kalabalığımızdan bir tek kelime bile bahsetmeyecektir. Şu muhteşem tablodan tek bir kare bile vermeyecektir. Ama buradan haykırıyorum. Boşuna çırpınmasınlar. Korkunun ecele faydası yoktur. Onlar görseler de görmeseler de Allah’ın inayetiyle gümbür gümbür geliyoruz.” CİHAN

Yorumlar