Kamalak: 'Sen cemaatçi misin?' diyorlar, haktan yana olmak suç mu yahu?

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Haşhaşi, virüs, vampir deniyor, beraatı zimmet tüm insanlar için geçerli değil mi? Elde bu insanlar için mahkeme kararı var mı? Hüküm giyen var mı? Böyle dediğim için de ‘Sayın Kamalak sen cemaatçi misi.

Google Haberlere Abone ol
Kamalak: 'Sen cemaatçi misin?' diyorlar, haktan yana olmak suç mu yahu?

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Haşhaşi, virüs, vampir deniyor, beraatı zimmet tüm insanlar için geçerli değil mi? Elde bu insanlar için mahkeme kararı var mı? Hüküm giyen var mı? Böyle dediğim için de ‘Sayın Kamalak sen cemaatçi misin?' diyorlar. Haktan yana olmak suç mu, doğruyu söylemek suç mu yahu?" diye konuştu.

Seçim gezilerine Samsun'da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingle devam eden Mustafa Kamalak, burada hizmet hareketine yönelik iftiralardan bulunan Başbakan Erdoğan’a yüklendi.
Bakanlar ve işadamları için beraatı zimmetten bahsettiğini hatırlatan SP Genel Başkanı Kamalak, "Doğru söylüyor, beraatı zimmet geçerlidir ama her nedense bu beraatı zimmet iktidar partisi ile onun önde gelenleriyle, onların kıymetli evlatları için geçerlidir. Ama başkası olursa beraatı zimmetin başta Sayın Başbakanımız olmak üzere hiç ama hiç önemi yok. Haşhaşi deniyor, virüs deniyor, vampir deniyor. Peki ben soruyorum beraatı zimmet tüm insanlar için geçerli değil mi? Elde bu insanlar için mahkeme kararı var mı? Hüküm giyen var mı? Böyle dediğim için de ‘Sayın Kamalak sen cemaatçi misin' diyorlar. Haktan yana olmak suç mu yahu? Doğruyu söylemek suç mu yahu? Bu ülkede bir hukuk var. İyi kötü bir anayasası var mahkemeleri var. Savcılar var, adliyesi var, polisi var. Hukuk konuşsa ne olur. Allah aşkına ülkeyi germek, kavgalar etmek bu millete ne kazandırır." dedi.

"TÜRKİYE'Yİ LÜTFEN GERMEYİN"

Günden güne Türkiye’nin gerildiğini kaydeden ve 8 vatan evladının lüzumsuz tartışmalar yüzünden hayatını kaybettiğini belirten Kamalak şöyle konuştu: "Buna bağlı olarak 2 gencimiz daha hayatından oldu. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Türkiye'yi lütfen germeyin. Gezi olaylarından bu yana ülkenin eline ne geçti?" diye soran SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Günden güne Türkiye geriliyor. 8 vatan evladı lüzumsuz tartışmalar yüzünden hayatını kaybetti. Buna bağlı olarak 2 gencimiz daha hayatından oldu. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Peki ne kazandık? Bu ateşin Allah korusun sizlerin ocağına düşmeyeceğinden emin misiniz? İktidar partisine onun Sayın Genel Başkanına ve diğer yetkililerine sesleniyorum. Bu kavgadan hiç kimse kazanç sağlayamaz ama herkes kaybeder. Başta Türkiye kaybediyor. Milleti germeyin lütfen. Gerçek gündeme dönün."
CİHAN

Yorumlar