Kalp hastası vatandaş pazarda cüzdanı çalınınca kriz geçirdi

Antalya’nın Alanya ilçesinde bankadan 900 lira çektikten sonra pazara giden vatandaş, içinde kimlik kartının da bulunduğu cüzdanını kapkaççılara kaptırdı.

Google Haberlere Abone ol
Kalp hastası vatandaş pazarda cüzdanı çalınınca kriz geçirdi

Antalya’nın Alanya ilçesinde bankadan 900 lira çektikten sonra pazara giden vatandaş, içinde kimlik kartının da bulunduğu cüzdanını kapkaççılara kaptırdı. Kapkaça uğrayan vatandaş, kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.

Kalp hastası H.K. (39), bankadan yaklaşık 900 lira para çekip cüzdanına koyduktan sonra pazara gitti. Oba Mahallesi Hacıkadiroğlu Caddesi’nde kurulan pazar yerinde alışveriş yapan H.K., kimliği belirsiz bir kişi tarafından kapkaça uğradı. Bankadan yeni çektiği yaklaşık 900 liranın ve kimlik kartlarının içinde bulunduğu cüzdanın, gömleğinin cebinden çalındığını fark eden kalp hastası H.K., olay yerinde kalp krizi geçirdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Alanya Devlet Hastanesi’ne götürülen H.K., ameliyat için özel bir hastaneye sevk edildi.

Olayla ilgili inceleme başlatan polis, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda eşkali belirleyerek çalışmalara başladı.
CİHAN

Yorumlar