Kalite Şehri’nde ‘kurumsallaşma ve markalaşma’ eğitimi

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Bursa İl Koordinatörlüğü’nün Kalite Birliği Derneği ile birlikte düzenlediği Kalite Şehri’nde Kalite Saatleri programı kapsamında ‘kurumsallaşma ve markalaşma’ eğitimi gerçekleştirildi. Bursa...

Google Haberlere Abone ol
Kalite Şehri’nde ‘kurumsallaşma ve markalaşma’ eğitimi

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Bursa İl Koordinatörlüğü’nün Kalite Birliği Derneği ile birlikte düzenlediği Kalite Şehri’nde Kalite Saatleri programı kapsamında ‘kurumsallaşma ve markalaşma’ eğitimi gerçekleştirildi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda (BTSO) yapılan eğitime, kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin, ticaret ve sanayi odaları ile organize sanayi bölgeleri yöneticileri katıldı. TSE Bursa İl Koordinatörü ve Kalite Birliği Başkan Vekili Mustafa Karaman, toplumsal fayda sağlamak ve sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmek amacıyla bu tür organizasyonlar yaptıklarını söyledi. Karaman, TSE olarak bir kamu kuruluşu olmalarına rağmen 24 saat çalışma esasına göre hareket ettiklerini vurgulayarak, ‘Kalite Şehri’ Bursa’da kaliteye olan duyarlılığı arttırmayı hedeflediklerini ifade etti. Karaman, TSE’nin eğitim faaliyetlerine olan katkılarından dolayı eğitmen Oğuz Saygın’a ve programa ev sahipliği yaptığı için BTSO’ya teşekkürlerini sundu.

Program, NLP uzmanı Oğuz Saygın’ın ‘Kurumsallaşma ve Markalaşma’ eğitimiyle devam etti. Kurumsallaşmaya ve markalaşmaya önem veren kuruluşların yakaladığı başarılardan örnekler sunan Saygın, “Organizasyonunuz, bağları güçlü, işleyişi profesyonel, heyecanı ilk günkü gibi taze olan büyük bir aile olabildiği müddetçe sektördeki yerini sürdürebilecektir.” diye konuştu.

Kurumsallaşmanın ve markalaşmanın, orta ve uzun vadede istikrar sağladığını ve işletmelerin verimliliği artırdığını söyleyen Saygın, kalitenin olmadığı yerde kurumsallaşma ve markalaşma da olamayacağını dile getirdi.

CİHAN

Yorumlar