Kaldırımlar ve yol kenarları yabani otlardan temizleniyor

Zonguldak Alaplı Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı yabani ot temizliği çalışmalarını sürdürüyor.Alaplı Belediyesi Park ve Bahçe Amirliği ekipleri, yabani ot temizliği çalışmalarını Tepeköy Mahallesi’ndeki kaldırımlar ve yol...

Google Haberlere Abone ol
Kaldırımlar ve yol kenarları yabani otlardan temizleniyor

Zonguldak Alaplı Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı yabani ot temizliği çalışmalarını sürdürüyor.

Alaplı Belediyesi Park ve Bahçe Amirliği ekipleri, yabani ot temizliği çalışmalarını Tepeköy Mahallesi’ndeki kaldırımlar ve yol kenarlarıyla sürdürüyor. Çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Nuri Tekin, kaldırımlar ve yol kenarlarındaki yabani ot ve her türlü yabani bitki temizliği çalışmalarının ilçenin her tarafında yapılacağını bildirdi. Bazı kaldırımların yabani otlardan dolayı yürünemez hale geldiğini, yol kenarlarının da çalı çırpıdan oluşan yabani bitkiler nedeniyle çöp atıklarıyla dolu olduğunu belirten Tekin, “Tüm yaya kaldırımları ve yol kenarlarında geniş kapsamlı bir temizlik çalışması başlattık. Önce, temizlik için oluşturduğumuz ekipler ayrı noktalarda çalışıyorlardı, şimdi tüm ekipler aynı noktada çalışıyorlar ve yabani ot, çalı çırpı ne varsa temizliyorlar. Temizlik yapıldıkça, kaldırımlar ve yol kenarları düzenli bir görüntüye kavuşuyor. Bu çalışmayı ilçenin her noktasında uygulayacağız.“ dedi.

Temizlik yapılan kaldırımların kenarlarının ve bölünmüş yollardaki tretuvar ve refüjlerin de boyandığını belirten Başkan Tekin, “Turuncu ve beyaz renklerden şerit oluşturarak yaptığımız boya, temizlenen çevreye de ayrı bir güzellik katıyor. Vatandaşlarımızın çalışmalardan memnuniyeti de bizim çalışma şevkimizi artırıyor.“ dedi.

CİHAN

Yorumlar