Kaldırımda yürüyen kız kardeşlerin üzerine reklam tabelası düştü

Eskişehir'de iki kız kardeş yolda yürürken üzerlerine bir apartmanın 3'üncü katından reklam tabelası düştü. 20 yaşındaki Kübra Ökten ve ablası 24 yaşındaki Özge Ökten yaralandı. Kardeşlerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.Olay,...

Google Haberlere Abone ol
Kaldırımda yürüyen kız kardeşlerin üzerine reklam tabelası düştü

Eskişehir'de iki kız kardeş yolda yürürken üzerlerine bir apartmanın 3'üncü katından reklam tabelası düştü. 20 yaşındaki Kübra Ökten ve ablası 24 yaşındaki Özge Ökten yaralandı. Kardeşlerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay, akşam saatlerinde Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü Caddesi'ndeki bir apartmanının yanında meydana geldi. Apartmanın 3'üncü katında bir iş yerinin duvarındaki tabela yerinden sökülüp kaldırımda yürümekte olan Özge Ökten ve kardeşi Kübra Ökten'in üzerine düştü. Olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Ekipler yaralanan kız kardeşlerden Özge Ökten'i Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne, Kübra Ökten'i de Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kaldırıldıkları hastanelerde tedaviye alınan yaralılardan Özge Ökten'in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar