Kaldırıma çıkan araç, Suriyeli'nin ölümüne neden oldu

Esenyurt’ta meydana gelen trafik kazasında kaldırımdaki yayaya çarpan araç, Suriyeli bir kişinin ölümüne neden oldu. Doğan Araslı Bulvarı üzerinde içerisinde 3 kişi bulunan seyir halindeki otomobilin sürücüsü bir anda hakimiyetini kaybetti....

Google Haberlere Abone ol
Kaldırıma çıkan araç, Suriyeli'nin ölümüne neden oldu

Esenyurt’ta meydana gelen trafik kazasında kaldırımdaki yayaya çarpan araç, Suriyeli bir kişinin ölümüne neden oldu.

Doğan Araslı Bulvarı üzerinde içerisinde 3 kişi bulunan seyir halindeki otomobilin sürücüsü bir anda hakimiyetini kaybetti. Hızlı olduğu belirtilen araç kaldırıma çıktı. Kaldırımda yürüyen bir kişiye çarpan otomobil daha sonra aydınlatma direğine çarparak durabildi.

Aracın çarptığı kişinin Suriyeli olduğu ve isminin Beşir olduğu kaydedildi. Yeğeniyle birlikte kaldırımda ilerlerken bir anda üzerlerine gelen araçtan kaçamayan Suriyeli, 20 metre sürüklendikten sonra bir iş yerinin demirden bahçe kapısına çarptı. Beşir adlı Suriyeli olay yerinde hayatını kaybetti. Aracın üzerlerine geldiğini fark eden yeğeni ise son anda kendisini kurtardı. Suriyelilerin Esenyurt’ta bir atölyede çalıştıkları belirtildi.

Aydınlatma direğine çarpan araçta ise ağır yaralanan sürücü sıkıştı. İtfaiye ve çevredeki vatandaşların yardımıyla sürücü otomobilden çıkarıldı. Sürücü ve hafif yaralanan araçtaki diğer yolcular hastaneye kaldırıldı.

Olaya tanık olan vatandaşlar aracın hızlı olduğunu ve bir anda kontrolden çıktığını belirtti. Tanıklar, “Kaldırımda yürüyenler fren sesini duyunca biri geri çekildi ve kurtuldu. Diğerine çarptı. Kurtulan arkadaşını önce bulamadı sonra ilerde olduğunu gördü. Araçta el frenini çekince dönerek kaldırıma çıktı. Araç hızlıydı.” şeklinde olayı anlattı.

CİHAN

Yorumlar