Kahramanmaraş'tan sonra Adıyaman da sallandı

Türkiye bugün üç depremle uyandı. Önce Akdeniz açıklarında meydana gelen depremin ardından Kahramanmaraş'ta sarsıntı meydan geldi. Ardından da Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine bağlı Haydarlı köyünde 4.4 şiddetinde deprem meydana geldi.

Google Haberlere Abone ol
Kahramanmaraş'tan sonra Adıyaman da sallandı

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Türkiye 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin 18'inci yıl dönümünde bir kez daha deprem gündemiyle meşgulken, bugün güne üç depremle uyandı. Sabah saatlerinde önce Akdeniz'de 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ardından ise Kahramanmaraş'ta 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Aradan birkaç saat geçmeden bu kez deprem haberi Adıyaman'dan geldi. 

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine bağlı Haydarlı köyünde 4.4 şiddetinde deprem meydana geldi. 

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezinden alınan bilgiye göre, Merkez üssü Gölbaşı ilçesine bağlı Haydarlı köyünde sabah saat 07.30’da, yerin 6.0 kilometre derinliğinde 4.4 şiddetinde deprem meydana geldi.

Depremde can ve mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 07.30'da merkez üssü Pazarcık ilçesi olan 4,3 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi.

Depremin yaklaşık 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

AKDENİZ

Akdeniz'de Girit Adası açıklarında 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akdeniz'de Girit Adası'nın güneyinde saat 06.46'da 4,6 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi.

Deniz yüzeyinin yaklaşık 7 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün Muğla'nın Datça ilçesine yaklaşık 335 kilometre mesafede olduğu belirlendi.

Yorumlar