Kahramanmaraş SGK’da görev değişimi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kahramanmaraş İl Müdürlüğü’ne kurum bünyesinde denetmen olarak görev yapan İsmail Balakan atandı.SGK binasında düzenlenen devir teslim töreninde İl Müdürü Mehmet Şahin görevini İsmail Balakan’a devretti....

Google Haberlere Abone ol
Kahramanmaraş SGK’da görev değişimi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kahramanmaraş İl Müdürlüğü’ne kurum bünyesinde denetmen olarak görev yapan İsmail Balakan atandı.

SGK binasında düzenlenen devir teslim töreninde İl Müdürü Mehmet Şahin görevini İsmail Balakan’a devretti. 2009 yılında SGK Başmüfettişliğine atandıktan sonra aynı yıl Diyarbakır SGK İl Müdürlüğü’nde göreve başlayan Şahin, 2 yıl önce SGK Kahramanmaraş İl Müdürü olarak atanmıştı. Şahin, Bakanlık kararnamesiyle yeniden SGK Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Başmüfettişlik kadrosuna atandı.

Devir teslim töreninde konuşan Mehmet Şahin, görev süresince yaptığı çalışmaları anlattı. Kahramanmaraş’ta geçen 2 yılda başarılı çalışmalara imza attıklarını ifade eden Şahin şöyle konuştu: “Bayrağı teslim aldığımız tarihten bu yana çıtayı yükselttik, hemen hemen her alanda performansımız arttı. Belki son dönemde af beklentisinden dolayı pirim tahsilât oranında bir düşüş oldu. Ona da yoğunlaşıyorduk fakat İsmail bey bu konuda gerekli tedbirleri alacaktır. Başardığımız en önemli iş de şu oldu; personel arasında iş barışı sağladık. Geldiğimizde ciddi bir huzursuzluk vardı. Bizim kamu yönetimi bilimi ışığında personele çağdaş, katılımcı, adil, herkese eşit mesafede davrandık. Ve genel olarak Kahramanmaraş SGK İl Müdürlüğü personelinin kaliteli, başarılı, fedakâr, özverili olduğuna inanıyorum. Ben onlarla çalıştığım için kendimi bahtiyar sayıyorum.”

SGK Kahramanmaraş İl Müdürlüğü görevine yeni atanan İsmail Balakan da: “İl Müdürümüz Mehmet Şahin yaklaşık 2 yıl boyunca başarıyla yürüttüğü Kahramanmaraş Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü görevini özveriyle tamamlamıştır. Bu itibarla Kahramanmaraş’ımıza İl Müdürü olarak vermiş olduğu değerli katkı ve hizmetleri için hepiniz adına teşekkür ediyorum. Kendilerine yeni görevinde başarılar diliyorum.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar