Kağızman'ın yeni belediye başkanı Yıldız, mazbatasını aldı

Kars’ın Kağızman ilçesinin MHP'li yeni belediye başkanı Nevzat Yıldız, mazbatasını aldı.

Google Haberlere Abone ol
Kağızman'ın yeni belediye başkanı Yıldız, mazbatasını aldı

Kars’ın Kağızman ilçesinin MHP'li yeni belediye başkanı Nevzat Yıldız, mazbatasını aldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, MYK üyesi Muharrem Yıldız, MHP İl Başkanı Yaver Özcan, Kars eski milletvekili adayı Umut Yılmazel, Kars Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel, Kağızman MHP İlçe Başkanı Cengiz Sakinci, MHP yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile ilçe seçim kuruluna gelen Başkan Yıldız’a mazbatasını Kağızman Adliyesi Hakimi Özkan İpiz verdi.

İlçe seçim kurulundan çıkarak, Kağızman Belediyesi önüne gelen Nevzat Yıldız için kurban kesildi, ardından dualar okundu. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, kesilen kurbanın kanından, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız’ın anlına sürdü.

Kağızman Belediyesi'nin önünde kısa bir açıklama yapan yeni belediye başkanı Nevzat Yıldız, “Kağızman’da yerel seçimlerden sonra bazı tatsız olayların olması bizleri gerçekten çok üzdü. Kağızman halkı bunu çok iyi görecek ki Nevzat Yıldız, Türk- Kürt demeden herkesin belediye başkanı olacak, herkese hizmet edecek, halkın efendisi değil, hizmetkarı olacaktır. Kağızman Belediyesi'nin kapısı bütün Kağızmanlılara açıktır.” şeklinde konuştu.

MHP milletvekili Atilla Kaya ise Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız’a, Milliyetçi Hareket Partisi olarak her türlü katkının sunulacağı vurgusunu yaparak, Kağızman Belediyesi'nin Türk, Kürt demeden herkese hizmet edeceğini belirtti.

Kağızman Belediyesi önünde yapılan törenin ardından, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, makamında tebrikleri kabul etti.
CİHAN

Yorumlar