Kağızman’da sel sularından bir ev çöktü

Kars Kağızman’da bugün etkili olan yağış sonrası toprak damlı bir ev çöktü. Evde bulunan 7 nüfuslu Gündüz ailesi, çıkan büyük gürültü nedeniyle kendilerini bir anda dışarı attı. Olayda yaralanan olmazken tüm eşyalar enkaz altında...

Google Haberlere Abone ol
Kağızman’da sel sularından bir ev çöktü

Kars Kağızman’da bugün etkili olan yağış sonrası toprak damlı bir ev çöktü. Evde bulunan 7 nüfuslu Gündüz ailesi, çıkan büyük gürültü nedeniyle kendilerini bir anda dışarı attı. Olayda yaralanan olmazken tüm eşyalar enkaz altında kaldı. Gündüz Ailesi mahalle sakinlerinin yardımıyla enkaz altında kalan eşyalarını çıkarmaya çalıştı.

    Yol yapımı nedeniyle kanalların tıkanması sonucu Cevdet Gündüz adlı vatandaşın evi kanallardan taşan su nedeniyle çöktü. Olayı anlatan Nafiye Gündüz, ”Çocuklar odada yatıyorlardı. Şiddetli yağmur yağıyordu. Bu arada evde bir gürültü koptu ve ben ne olduğunu anlamadan baktım eve su dolmaya başladı. Hemen çocukları aldım dışarı kaçtım. Dışarı çıkar çıkmaz ev çöktü. Verilmiş bir sadakamız varmış ki çocuklarımı kurtardım. Tüm evim sular altında kaldı.” diyerek dert yandı.

    Olay yerine gelen ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hasar tespit çalışmalarını yaparken, Kağızman Kaymakamlığı aileye yardım yapılacağını açıkladı.

CİHAN

Yorumlar