KAGİAD’dan KOBİ’lere e-ticaret eğitimi

Ege Bölgesi’nin en aktif derneklerinden oluşan Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu'na (ESİDEF) bağlı Karabağlar Genç İşadamları Derneği (KAGİAD), 'Eğitim Birimi' tarafından 'KOBİ’ler İçin E-Ticaret ve Sosyal Medya...

Google Haberlere Abone ol
KAGİAD’dan KOBİ’lere e-ticaret eğitimi

Ege Bölgesi’nin en aktif derneklerinden oluşan Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu'na (ESİDEF) bağlı Karabağlar Genç İşadamları Derneği (KAGİAD), 'Eğitim Birimi' tarafından 'KOBİ’ler İçin E-Ticaret ve Sosyal Medya Uygulamalı Eğitimi' düzenlendi. Eğitim programında KOBİ’lere, modern ve gelişen dünyanın yeni ticaret kuralları hakkında bilgi verilirken uygulamalı bir şekilde danışmanlık da sağlandı.

'KOBİ’ler için E-Ticaret ve Sosyal Medya Eğitim' Programı, e-ticaretin teknolojiden platform yönetimine, kampanya yönetiminden ödeme sistemlerine, trendlerden lojistik operasyonlara kadar tüm dinamiklerini aktarmayı ve katılımcıları iyi birer e-ticaret uygulayıcısı ve yöneticisi haline getirmeyi hedefliyor. E-ticaret eğitimi 12 saat süresince, e-ticaret konusunda bilgi birikimine, uzun yıllar iş hayatı tecrübesine sahip “Buldumbuldum.com” e-ticaret yöneticisi ve 'mutfakdolaplari.com' sahibi Nihat İpekçi tarafından verildi. E-ticaret eğitimi süresince paylaşılan bilgilerin katılımcılar tarafından beceriye ve yetkinliğe dönüştürülmesi amaçlanan programa katılanlara eğitim sertifikası verildi. KAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmed Dinçer, eğitimlerin hız kesmeden süreceğini, amaçlarının üye firmalarının gelişimi ve modern dünya ile daha rekabet edebilir hale gelmesi olduğunu belirtti.

CİHAN

Yorumlar