'Kadrajda Barış Var'ın fotoğrafları sergilendi

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı (GYV) ile GYV'nin Abant ve Kadın Platformu'nun organize ettiği İstanbul Summit katılımcılarına barışı temsil eden fotoğraflar sergilendi.Fatih Koleji Kongre Merkezi’nde düzenlenen ‘Kadınların Perspektifinden...

Google Haberlere Abone ol
'Kadrajda Barış Var'ın fotoğrafları sergilendi

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı (GYV) ile GYV'nin Abant ve Kadın Platformu'nun organize ettiği İstanbul Summit katılımcılarına barışı temsil eden fotoğraflar sergilendi.

Fatih Koleji Kongre Merkezi’nde düzenlenen ‘Kadınların Perspektifinden 2015 Sonrası Birleşmiş Milletler (BM) Kalkınma Gündemi’ başlıklı zirve çerçevesinde öğleden önce tamamlanan oturumun ardından, GYV ve Kültürlerarası Diyalog Platformu (KADİP) tarafından düzenlenen 1. uluslararası fotoğraf yarışması 'Kadrajda Barış Var'ın dereceye giren yarışmacıların fotoğrafları sergilendi.

Zirveye BM kalkınma hedeflerine yönelik olarak çalışan dünyanın farklı ülkelerinden sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcileri, kadın parlamenterler, liderler, akademisyenler, aktivistler ve kadın gazeteciler katılıyor.

CİHAN

Yorumlar