Kadirlili fırıncıdan 'askıda ekmek' kampanyası

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Uğur Yasak isimli fırıncı, 'askıda ekmek' uygulamasıyla ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayında ulaşabilmek için kampanya başlattı.     Özellikle içinde bulunduğumuz Ramazan ayında toplum olarak...

Google Haberlere Abone ol
Kadirlili fırıncıdan 'askıda ekmek' kampanyası

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Uğur Yasak isimli fırıncı, 'askıda ekmek' uygulamasıyla ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayında ulaşabilmek için kampanya başlattı.

    Özellikle içinde bulunduğumuz Ramazan ayında toplum olarak birbirimize daha da çok kenetlenmemiz gerektiğinin altını çizen Yasak, maddi durumu iyi olan vatandaşların bıraktıkları ekmekleri yaptırdığı dolaba bırakarak ihtiyaç sahibi vatandaşların buradan ekmek almasını sağlıyor.

    Yasak, Ramazan ayında başlatılan bu uygulamayı daha sonrada devam ettirmek istediklerini söyledi. Askıda ekmek uygulamasını halka duyurmak için fırının camlarına afişler asan Yasak, ''İhtiyaç sahibi kardeşlerimiz için askıda ekmek kampanyası başlattık. İhtiyaç sahibi tüm kardeşlerimiz ekmeklerini buradan alabilirler. İhtiyaç sahibi kardeşlerimizin de dualarını almak ve bu kampanyadan faydalanmalarına destek olmak istedik. Askıda ekmek kampanyasını destekleyen tüm herkese çok teşekkür ederim.'' dedi.

CİHAN

Yorumlar