Kadir Topbaş: Patlamada 6 yaralı var

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu’ndaki patlamada 6 kişinin yaralandığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Kadir Topbaş: Patlamada 6 yaralı var

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu’ndaki patlamada 6 kişinin yaralandığını söyledi. Topbaş, ayrıca patlamada evi zarar gören vatandaşların bu gece otellerde yatırılacağını kaydetti.

Kadir Topbaş, Beyoğlu’nda patlamanın meydana geldiği yerde incelemelerde bulundu. Patlamanın saat 16 sıralarında Kazancı Yokuşu’nda meydana geldiğini belirten Topbaş, “Gaz sıkışması sebebiyle bir patlama meydana geldi. Nihai sonuç teknik raporlar sonucunda ortaya çıkacak. Patlama, sokakta ciddi tahribat yapmış. Sokak başlarına kadar camlar tamamen inmiş durumda. 6 yaralı var, 3’ü tahliye edildi. Yaralılardan ikisi yanık tedavisi görüyor. Beyoğlu Belediye Başkanlığımız camları taktırma işlemine girecek.” şeklinde konuştu.

"Burada yaşayan insanların bu gece otelde kalmasını sağlayacağız.” diyen Topbaş, “Patlamanın yaşandığı yer sanat atölyesi. Nasıl ortaya çıktığı konusunda bir şey söylemek teknik rapor çıkmadan doğru olmaz. Bir gaz sıkışması var ama ne gazı olduğunu daha sonra söyleyeceğiz. Burada bir hayatın kaybolmaması sevindirici ama büyük maddi hasar var. Herkese geçmiş olsun.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar