Kadir Has Üniversitesi, uzman yayıncı yetiştirecek

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi yeni medya konusunda uzman yayıncılar yetiştirecek.

Google Haberlere Abone ol
Kadir Has Üniversitesi, uzman yayıncı yetiştirecek

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi yeni medya konusunda uzman yayıncılar yetiştirecek. 25 kişi ile sınırlı olan ‘Yeni Medya Yayıncılığı’ sertifika programı için başvurular 23 Nisan tarihine kadar devam edecek. Programa, yeni medya alanında kariyer yapmak isteyen iletişim fakültesi öğrenci ve mezunları, profesyonel medya çalışanları ve konuya ilgi duyanlar katılabilecek.

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve Vodafone işbirliğiyle gerçekleştirilecek ‘Yeni Medya Yayıncılığı’ sertifika programı için başvurular 23 Nisan tarihine kadar devam ediyor. 25 kişi ile sınırlı olan eğitim programı 26 Nisan 2014 tarihinde Kadir Has Üniversitesi Cibali kampüsünde başlayacak. Programa, yeni medya alanında kariyer yapmak isteyen iletişim fakültesi öğrenci ve mezunları, teknolojinin sektöre getirdiği değişimi anlamak isteyenler, mobil iletişim sektöründe çalışmak ya da kendini geliştirmek isteyenler, profesyonel medya çalışanları ve konuya ilgi duyanlar başvuruda bulunabilecek.

‘Yeni Medya Yayıncılığı’ programında eğitmen olarak, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, Intel Türkiye Genel Müdürü Burak Aydın, Google Türkiye Pazarlama Müdürü Aslıhan Ulutaş, Al Jazeera Türkiye Sosyal Medya Editörü Nigar Hacızade, Medya Derneği Başkanı Salih Memecan, Hürriyet İnternet Grup Başkan Yardımcısı Erhan Acar, Radikal Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Can, MARS Tab iPad Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Akın Emre Karagülle, Samanyoluhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Fuat Karazeybek, NTVMSNBC.com Haber Müdürü Kürşat Özmen, Zaman Gazetesi Görsel Yönetmeni Fevzi Yazıcı ve Fox Tv Haber Merkezi Direktörü Kubilay Tümen yer alacak.

26 Nisan- 31 Mayıs tarihleri arasında her cumartesi 12:00-18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan program, 6 gün 36 saat sürecek ve eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları verilecek.
CİHAN

Yorumlar