Kadıoğlu, Melodi Çikolata'yı ziyaret etti

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ilçede uzun yıllardır çikolata ve şekerleme üretimi yapan Melodi fabrikasını ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Kadıoğlu, Melodi Çikolata'yı ziyaret etti

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ilçede uzun yıllardır çikolata ve şekerleme üretimi yapan Melodi fabrikasını ziyaret etti. Kadıoğlu, şirketin yöneticileri ile önce idari bölümü ardından üretim bölümünü gezerek çalışan personel ile sohbet etti.

Fabrika yöneticileri Kadıoğlu’nun ziyaretinden dolayı memnun olduklarını söyledi. Öğle yemeği arasında üretimde çalışan personel ile bir araya gelen Kadıoğlu, sağlıklı, mutlu ve başarılı çalışmalar dileğinde bulundu. Kadıoğlu, "Esenyurt'ta çalışarak geçimini sağlayan vatandaşlarımız artık çalışma zamanlarının dışında başka yerlere gitmeden, rahatlıkla belediyenin her türlü sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerinden faydalanabiliyor. Çocuklarımız, gençlerimiz sizler çalışırken boş vakitlerinde hizmete açtığımız faydalı etkinlikler ile vakit geçiriyor. Yeni dönemde bu hizmetlerimiz durmayacak Esenyurt ilçesini daha yaşanabilir ve modern bir kent haline getireceğiz." dedi.
CİHAN

Yorumlar