Kadınlara özel pembe tramvay için imza toplandı

Saadet Partisi (SP) Kayseri İl Başkanlığı, şehir içi ulaşımda kullanılan tramvaydaki aşırı yoğunluk nedeniyle kadınlara özel tramvay için imza kampanyası başlattı. Vatandaşların ilgi gösterdiği kampanyada birçok kişi “Şehirde...

Google Haberlere Abone ol
Kadınlara özel pembe tramvay için imza toplandı

Saadet Partisi (SP) Kayseri İl Başkanlığı, şehir içi ulaşımda kullanılan tramvaydaki aşırı yoğunluk nedeniyle kadınlara özel tramvay için imza kampanyası başlattı. Vatandaşların ilgi gösterdiği kampanyada birçok kişi “Şehirde tramvay hizmeti var. Haberleri yok mu? Ne istiyorlar ki” ifadesini kullandı.

SP Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, şehirde kadınlardan gelen bir talebin olduğunu hatırlatarak, "Kadınlarımız, mevcut tramvayların arkasına pembe tramvay yani kadınlara özel tramvay eklenmesini istiyor. Biz de bunun için imza kampanyası başlattık." dedi. Arıkan, özellikle hamile, yaşlı bayanların rahat bir ulaşım imkanı sunulması için talepleri olduğunu hatırlatarak, bu talebin yerine getirilmesi için çalışacaklarını ifade etti. İmza kampanyası için kurulan çadırı çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi.

"MISIR BÜYÜKELÇİLİĞİNİN DAVETİNİ REDDETTİK"

SP İl Başkanı Mahmut Arıkan, Mısır’daki idamların durdurulması yönünde başlattıkları imza kampanyası ile ilgili olarak Mısır Büyükelçiliği'nden davet aldıklarını ifade etti. Arıkan, imza kampanyası ile ilgili olarak elçilik yetkilileri olayla ilgili bilgi vermek ve sunum yapmak istedikleri yönündeki talepleri olduğunu söyledi. Arıkan, bu daveti reddettiklerini açıkladı.

CİHAN

Yorumlar