'Kadınlar kitap okuyarak mutlu oluyor'

50. Kütüphane Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bağcılar Belediyesi Bilge Kadın Platformu’nda, 2013 yılında 13 bilgi evi ve 9 mahalle konağında en çok kitap okuyan 90 kişi ödüllendirildi.

Google Haberlere Abone ol
'Kadınlar kitap okuyarak mutlu oluyor'

50. Kütüphane Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bağcılar Belediyesi Bilge Kadın Platformu’nda, 2013 yılında 13 bilgi evi ve 9 mahalle konağında en çok kitap okuyan 90 kişi ödüllendirildi. Söyleşide konuşan platform üyesi kadınlar, kitap okuyarak mutlu olduklarını söyledi.

Bağcılar Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki program 'Bilge Kadınlarla Söyleşi' ile başladı. Psikolog Zeynep İnce yaptığı konuşmada, kitap okuyan kadınların kitabın yazarı ve konusu hakkında geniş bilgi sahibi olduklarını fark edince mutlu olduğunu dile getirdi. İnce, "Kadın okuyucularla yaptığımız görüşmelerde kendilerini çok iyi ifade ettiler. Kendilerinin işe yaradığını fark ettiklerinde iyi bir eş ve anne olduklarını da dile getirdiler." dedi. Okuyucuların platformda kendi mutluluklarını sağlayacak her şeyi yakaladıklarının altını çizen İnce, "Eşleriyle aralarının düzeldiğinden bahsediyorlar. Eşleri eve geldiğinde güler yüz gösterdiklerini ve olumlu davranış sergilediklerini belirttiler. Eşlerine ve çocuklarına daha güler yüz gösterdiklerini ifade ettiler." şeklinde konuştu.

Programın sonunda Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Subaşı ile Muhterem Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın eşi Emine Çağırıcı tarafından ödüller sahiplerine takdim edildi. CİHAN

Yorumlar