Kadınlar, kilo vermek için yarıştı

Antalya Muratpaşa Belediyesi Nar Taneler Spor Grubu üyeleri arasında doktor ve diyetisyen kontrolünde kilo verme yarışması düzenlendi. Anneler günü etkinliği kapsamında gerçekleştirilen organizasyonda bir ayda en fazla kilo veren kadınlar ödüllendirdi.Ba

Google Haberlere Abone ol
Kadınlar, kilo vermek için yarıştı

Antalya Muratpaşa Belediyesi Nar Taneler Spor Grubu üyeleri arasında doktor ve diyetisyen kontrolünde kilo verme yarışması düzenlendi. Anneler günü etkinliği kapsamında gerçekleştirilen organizasyonda bir ayda en fazla kilo veren kadınlar ödüllendirdi.

Bayındır Parkı içerisinde düzenlenen ödül töreninde 10 kilogram veren Menekşe Serin, 8 kilogram veren Hilal Ay ve 6 kilogram veren Leyla Hakan’a Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal taç taktı ve çiçek verdi. Etkinlikte haftanın 3 günü düzenli spor yapan Emine Akbayrak (82) yılın annesi seçildi. Alzheimer hastası Akbayrak’a da ödül veren Uysal, sağlıklı yaşam için spor yapmanın oldukça önemli olduğunu belirterek “Düzenli spor yapmaya devam etmeliyiz. Muratpaşa’da en az 10 parkımızda spor yapma imkanı sunacağız.” dedi.

CİHAN

Yorumlar