Kadınlar hayatın her anında varlar

Karaman Beklenen Bahar Eğitim Sosyal Yardımlaşma Derneği (BAHARDER) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Demosan Otel’de program düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Kadınlar hayatın her anında varlar

Karaman Beklenen Bahar Eğitim Sosyal Yardımlaşma Derneği (BAHARDER) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Demosan Otel’de program düzenledi. BAHARDER Başkanı Aysu Özkan açılış konuşmasında, doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiren, bizi biz yapanın kadınlar olduğuna dikkatleri çekerek, “Kadınların gerek aile üzerinde ki katkıları, gerekse toplum üzerindeki faydaları anlatmakla bitmez. Aslında kadınlara destek verildiğinde büyük başarılara imza attıkları ve hem dünyada hem ülkemizde önemli projelerde yer aldıkları görülmüştür. Kurtuluş Savaşı’nda vatanımızın bağımsızlığı için erkeğiyle cepheden cepheye koşan Türk Kadını, Cumhuriyetimizin kurulmasıyla ve demokrasinin gelişmesiyle eğitimden sağlığa, yasama, yürütme ve yargıdan iş dünyasına kadar her alanda üstlendiği görevleri başarıyla yerine getirmiş, modern Türkiye’nin simgesi ve Cumhuriyetimizin en büyük teminatı olarak toplumsal yaşamda yerini almıştır. Allah kadınla erkeği eşit yaratmıştır. Her ikisini de insan olma yönünden, akıl, bilgi, kültür yönünden eşit olsa da, kadın erkekten daha duygusal daha hissidir. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutluyorum ” dedi.

Nüans Tur Rehberi Halil İbrahim Yönet’in Hanım Sultanları anlattığı, Şarkıcı Gökmen’in seslendirdiği parçalarla sahne aldığı program tüm katılımcılara Efendimizin Mührünün bulunduğu mendil hediye edilmesi ile sona erdi. CİHAN

Yorumlar