Kadınlar Günü'nü hastanede geçirdi

Çanakkale'de yaşayan 29 yaşındaki Burcu A. 7 yıllık eşi jandarma yüzbaşı S.A.'dan dayak yedi.

Google Haberlere Abone ol
Kadınlar Günü'nü hastanede geçirdi

Çanakkale'de yaşayan ve 7 ay evvela boşanma davası açtığı, 4 yaşındaki oğlunu da kendisine göstermediğini öne sürdüğü 7 yıllık benzeri jandarma yüzbaşı S.A.'nın (37) izini İzmir'de bulup kaldığı eve gittiğini söz eden 29 yaşındaki Burcu A., burada Dünya Kadınlar Günü'nde dayak yediğini öne sürerek polise başvurdu.

Burcu A., Çanakkale'de tanıştığı S.A. ile 7 sene evvela dünya evine girdi. Jandarma yüzbaşı benzeri S.A.'nın görevi sebebi ile üniversite eğitimini de yarıda bıraktığını belirten Burcu A., evlenmelerinin peşinden devamlı şiddet gördüğünü öne sürdü. 4 sene evvela oğlunun dünyaya geldiğini, bundan sonra eşinin bundan böyle şiddet göstermeyeceğini düşündüğünü lakin umduğu bunun şeklinde olmayınca, bir vakit daha buna katlanıp, 7 ay evvela boşanma davası açtığını anlattı.

"ÇOCUĞUMU KAÇIRDI" İDDİASI

Eşinin takribî 2 yıldır Bingöl'de vazife yaptığını ve 7 ay evvela karşılıklı şekilde boşanma davası açtıklarını söz eden Burcu A., çocuğun geçici velayetinin kendisinde olduğunu, lakin kocasının oğlunu kaçırdığını ileri sürdü. Çocuğuna kavuşmak için dedektif bunun şeklinde iz devam eden Burcu A., kendisine ilişkin bulunan otomobili eşinin evvela kendisinin, peşinden da kardeşinin üstüne devrettirdiğini, son şekilde da bu vasıtası satmak için bir internet sitesine ilan verdiklerini, bu sayede adresine ulaştığını ve bir arkadaşının yardımı ile H.A. hakkında ilişki yaşadığını kanıtlar görüntüler de elde ettiğini söyledi.

Burcu A., çocuğuna kavuşabilme düşüncesiyle bugün sabah saatlerinde babasıyla Çanakkale'den İzmir'e geldiğini anlatarak, "4 yaşında bir oğlum var, 7 aydır oğlumun yüzünü göstermiyor. Eşimle ayrılma sürecindeyiz. Çocuğumu bulabilmek için inceleme yaparken, bana ilişkin bulunan arabanın internette ilanını gördüm. Çocuğumu bulma umuduyla ilanda bulunan İzmir'deki adrese babamla geldim. Evin ziline bastım ve H.A. kapıyı açtı. H.A. ve peşinden gelen eşim, beni zorla içeriye çektiler. Beni salonda yere attılar. Kadının 2 çocuğu var, küçükler evden çıktı. Kadın da eşime katkı etmeye çalıştı. Eşim evde beni darp edip gözüme, başıma tekme attı. Daha evvela de bıçakla kolumdan yaralamıştı" dedi. Bugünki yaşananların peşinden polis merkezine gidip şikayette bulunduğunu söyledi.

KADINLAR GÜNÜNÜ HASTANEDE GEÇİRDİ

Darp raporu almak için babası Vahit Anık (58) ile İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü hastanede geçiren Burcu A., eşinin daha evvela kendisine karşı koruma kararı aldırması nedeniyle, bugün yaşananlardan ötürü hapis cezasıyla karşı karşıya kalabileceğini belirtip, "Çocuğumun peşindeyim, bana karşı koruma kararı aldırmış. Benim ona şiddet göstermem mümkündür değil. Böyleleri Türkiye'de bulunduğu sürece kadınlara hiç bir vakit sorunsuz yok. Çocuğun velayeti bende fakat çocuğumu bana göstermiyor. Subaylığını çok sayıda yerde kullanıyor. Bugün beni öldüreceğini düşündüm. Yargı Türkiye'de fazla fazla yavaş işliyor. Bir şikayette bulunuyorsunuz, 3 ay sonra size cevap geliyor. Çocuğumu göremediğim için defalarca şikayet ettim. BİMER'e de başvurdum. BİMER bunu Jandarma Genel Komutanlığı'na bildiriyor. En son gidecek yer de eşimin görevli bulunduğu tabur. Ama örtbas ettiler. Bana yazılı bile bilgi verilmedi. Çocuğum, İstanbul veya İzmir'de. Ya da etüt merkezi bulunan H.A. sebebi ile saklanıyor. Çocuğuma kavuşmaktan diğer bir talebim yok. Yetkililerden katkı istiyorum" diye konuştu.

 

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar