Kadınlar Günü Eflani’de kutlandı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Eflani'de yaşayan hanımları bir araya getirdi.Eflani Belediyesi düğün salonunda sadece bayanlara yönelik düzenlenen programa, Eflani'de görevli kamu görevlilerinin eşlerinin yanısıra köylerde görev yapan imam hatiplerin eşleri.

Google Haberlere Abone ol
Kadınlar Günü Eflani’de kutlandı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Eflani'de yaşayan hanımları bir araya getirdi.

Eflani Belediyesi düğün salonunda sadece bayanlara yönelik düzenlenen programa, Eflani'de görevli kamu görevlilerinin eşlerinin yanısıra köylerde görev yapan imam hatiplerin eşleri ile birlikte yüzü aşkın kadın katıldı. Tüm hanımların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Eflani Kaymakamı Tolga Özdemir, “Bu gün sizin gününüz hepinize kutlu olsun. Sizin gününüzü bir gün erteleyerek kutlamamızın nedeni ise bütün kadınlarımızın bugün çarşıya gelebilmelerinden dolayı İlçedeki kadınların bu güzel güne katılımlarını sağlamak amacıyla bu gün kutlamayı uygun gördük.“ dedi.

İlçede görevi başında olan bayan kamu görevlileri görev yaptıkları mekanlarda sürpriz olarak ziyaret edilerek hediyeler ve çiçekler verildi. İlginin büyük olduğu program, halk eğitim merkezindeki kursiyerlerin hazırlamış oldukları çeşitli etkinlikler ve hediye çekilişleri ile son buldu. CİHAN

Yorumlar