Kadın polis memuru hastanelik oldu

Üsküdar'da, bir kadının kullandığı motorize trafik ekibi, başka bir otomobilin arkadan çarpması nedeniyle devrildi.

Google Haberlere Abone ol
Kadın polis memuru hastanelik oldu

Üsküdar'da, bir kadının kullandığı motorize trafik ekibi, başka bir otomobilin arkadan çarpması nedeniyle devrildi. Kaza sırasında Çiğdem Kılıç isimli polis memuru yaralandı. Yerde bir süre ambulans bekleyen çevre yollarında görevli bayan trafik polisi, daha sonra hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 10.30 sıralarında Burhaniye Mahallesi Kısıklı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre; seyir halinde olan Çiğdem Kılıç'ın kullandığı 43641 kodlu motorize trafik ekibine, aynı yöne giden İsa Güner'in kullandığı 06 JF 008 plakalı otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolünü kaybeden Kılıç, önündeki 34 009 plakalı lüks bir otomobile çarptıktan sonra devrildi. Bu sırada devrilen motosikletin altında kalan polis memuru Çiğdem Kılıç yaralandı. Kazayı gören çevredeki sürücüler hemen yaralı memurun yardımına koşarak sağlık ekiplerine haber verdi. Kazayı haber alan çok sayıda polis ekibi de olay yerine geldi. Bir süre yerde arkadaşları tarafından sakinleştirilmeye çalışan Kılıç, daha sonra sağlık ekiplerine teslim edildi. Ayağında kırık ihtimali bulunan Çiğdem Kılıç, ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Kılıç'ın olay yerinde kalan silahı ve kaskı ise meslek taşlarına teslim edildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Kazaya neden olduğu iddia edilen İsa Güner ise polis tarafından gözaltına alındı.

Görgü tanıkları, 06 JF 008 plakalı otomobilin polis memuruna arkadan çarptığını, bu sırada kontrolünü kaybeden memurun da önündeki otomobile çarparak devrildiğini söyledi.

Öte yandan, Çiğdem Kılıç'ın arkadan çarptığı otomobildeki şahıslar ile polis ekibleri arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Bir programa yetişmeleri gerektiğini belirten şahıslar karakola gitmek istemeyince kısa süreli gerginlik yaşandı. Şahıslar polis eşliğinde Doğancılar Polis Merkezi'ne götürüldü.


CİHAN

Yorumlar