Kadın hırsızlar kamerada

Kadıköy'deki bir markette alışveriş yapan kadın müşterinin çantasından cüzdanını çalan 2 kadın, güven timleri tarafından suçüstü yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Kadın hırsızlar kamerada

Kadıköy'deki bir markette alışveriş yapan kadın müşterinin çantasından cüzdanını çalan 2 kadın, güven timleri tarafından suçüstü yakalandı. Hırsızlık anı, marketin güvenlik kamerası tarafından da görüntülendi.

Olay, dün Fahrettin Kerim Gökay Caddesi üzerindeki bir markette meydana geldi. İddialara göre Güven Timleri Şube Müdürlüğü Motorize Ekipler Amirliği’ne bağlı ekipler, birçok hırsızlık suçundan sabıkaları bulunan Gülten A. ve Derya A. isimli şahısları Maltepe'de takibe aldı. Minibüse binen şahısları Kadıköy’e kadar takip eden güven timleri her hareketlerini izlemeye başladı. Fahrettin Kerim Gökay Caddesi üzerindeki markete müşteri gibi giren Gülten A. ve Derya A. alışveriş yapan bir kadının yanına yaklaştı. Bu sırada izleme yapan polislerden biri de marketin içine girerek yakın takibini sürdürdü. Yaşlı kadının yanına yaklaşan hırsızlık zanlılardan biri perdeleme yaparken diğeri de alış-veriş yapan kadının çantasından cüzdanını aldı. Marketin içinde bulunan polis memuru, yaşananları görünce dışarıdaki arkadaşlarına haber verdi. Kaçmaya çalışan Gülten A. ve Derya A. marketten çıktıkları sırada güven timleri tarafında gözaltına alındı. Şahısların yapılan üst aramalarında müşteki S.D.’ye para cüzdanı, kimlik ve 145 lira nakit para bulundu. Daha sonra Hasanpaşa Polis Merkezi Amirliği’ne götürülen zanlılar işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edildi.

Öte yandan yaşanan yankesicilik anı marketin güvenlik kamerası tarafından da görüntülendi. Görüntülerde S.D. markette alışveriş yaptığı sırada Derya A. ve Gülten A. markete giriyor. S.D.’nin yanına yanaşan şahıslardan biri perdeleme yaparken, diğeri de S.D’nin çantasından cüzdanını alıyor. Şahıslar daha sonra olay yerinden uzaklaşıyor.

CİHAN

Yorumlar