Kadın cinayeti güvenlik kamerasına yansıdı

İzmir'in Konak ilçesinde 24 yaşındaki O.Ö.'nün, evlenme teklifini kabul etmeyen 29 yaşındaki Pınar Ünlüer'i, okulda bulunan oğluna büfede tost yaptırırken pompalı tüfekle öldürmesi güvenlik kameralarına yansıdı.

Google Haberlere Abone ol
Kadın cinayeti güvenlik kamerasına yansıdı

İzmir'in Konak ilçesinde 24 yaşındaki O.Ö.'nün, evlenme teklifini kabul etmeyen 29 yaşındaki Pınar Ünlüer'i, okulda bulunan oğluna büfede tost yaptırırken pompalı tüfekle öldürmesi güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde park ettiği arabadan pompalı tüfekle inen O.Ö.nün, büfedeki Ünlüer’e ateş ettiği görülüyor.

Olay, geçtiğimiz yıl aralık ayında Gültepe semti Turgut Reis Caddesi 24 numarada meydana geldi. Eşinden ayrıldıktan sonra anne ve babasıyla yaşamaya başlayan 29 yaşındaki Pınar Ünlüer, 7 yaşındaki oğlu A.E.K.’yı, okuldan çıkması için kafeteryada beklemeye başladı. Bu sırada, 24 yaşındaki O.Ö. de, evlenme teklifini reddeden Pınar Ünlüer’in bulunduğu kafeteryaya gelerek pompalı tüfeğini peş peşe ateş etti. Pompalı tüfekle başından vurulan genç kadın hayatını kaybetti. Büfenin önünde bulunan bir kişi ise seken kurşunla yaralandı. Zanlı O.Ö., olayda kullandığı pompalı tüfeği sokak ortasına atarak geldiği araçla kaçtı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ekibi, plakası belirlenen bir otomobille kaçmak isteyen O.Ö.'yü yakaladı.

Olayın ardından tutuklu yargılanmaya başlanan ve hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan O.Ö.’nün, cinayet günü yaşattığı dehşet anları ise güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde, katil zanlısı O.Ö.’nün, otomobilini yanaştırdıktan sonra pompalı tüfekle inerek büfeye gelmesi ve içerdekileri dışarı çıkardıktan sonra ateş etmeye başlaması görülüyor. Çevredekilerin korku dolu anların yaşadığı görüntülerde Pınar Ünlüer’i öldüren O.Ö.’nün, pompalı tüfeği yere atıp arabaya binip olay yerinden uzaklaşıyor.
CİHAN

Yorumlar