Kadın Avukat ve Diş Hekimlerinin Mektup Sapığı Kameraya Yansıdı

İzmir'de, kadın avukatlar ile diş hekimlerine cinsel içerikli mektup göndererek taciz eden ve 20 ayrı suçtan aranan Ş.B., diş hekimine mektup bırakırken kameraya takıldı.

Google Haberlere Abone ol
Kadın Avukat ve Diş Hekimlerinin Mektup Sapığı Kameraya Yansıdı

İzmir'de, hanım avukatlar ile diş hekimlerine cinsel muhteviyatlı mektup göndererek taciz ettiği ileri sürülen ve 5'i taciz olmak üzere 20 ayrı suçtan aranan Ş.B., son şekilde bir hanım diş hekimine cinsel muhteviyatlı mektup bırakırken güvenlik kameralarına takıldı. Polis, şüpheliyi kısa zamanda yakaladı.

KAMERALAR İNCELEMEYE ALINDI

Geçen hafta, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran hanım diş hekimi H.K., Çiğli'de bulunan işyerinin önüne gelen tanımadığı bir bay şahsın, işyerine girerken kendisine küfür ve hakaret ettiğini söyledi. Bir gün sonra tıpkı insanın işyerinin kapısının altından içeri cinsel, hakaret ve tehdit muhteviyatlı mektup bırakarak taciz ettiğini dile getiren H.K., bu insandan şikayetçi olduğunu söyledi. Şikayet üstüne harekete geçen Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, H.K.'nın ofis güvenlik kamerası ve çevredeki ofis güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

SUÇ MAKİNASI ÇIKTI

Polis ekipleri, H.K.'nın ofis güvenlik kamera kayıtlarından, zanlı insanın mektup bırakırken görüntüsünü elde etti. Polis, görüntülerde mektup bırakan kişinin, 5'i cinsel taciz olmak üzere hırsızlık, hakaret, tehdit ve resmi belgede sahtecilik suçlarının da aralarında yer aldığı 20 suçtan aranan, konusunda 20 sene kesinleşmiş hapis cezası bulunan 47 yaşındaki Ş.B. olduğunu belirledi.

KISKIVRAK YAKALANDI

Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kısa zamanda zanlı Ş.B.'yi, Çiğli'de dolaşırken kıskıvrak yakaladı. İddiaya göre, Ş.B.'nin, Bornova, Bayraklı, Gaziemir, Karşıyaka ve Buca ilçelerinde hanım avukat ve diş hekimlerine cinsel muhteviyatlı mektup gönderirken son bir sene içerisinde basına yansıyan çok sayıda hanım avukat ve diş hekimine cinsel taciz, tehdit ve hakaret muhteviyatlı mektup gönderen ve mesaj çeken şahıs yer aldığı öğrenildi. Emniyette sorgulaması süren Ş.B.'nin kaç vakaya karıştığı belirleme edilmeye çalışılırken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.



Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar