Kadıköy’de yazlık sinema keyfi

Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen ‘yazlık sinema günleri’ etkinliği devam ediyor. Belediye, bir dönemin vazgeçilmez etkinliklerinden olan yazlık sinema günlerini tekrar hayata geçirdi.Bu yıl ilk defa düzenlenen etkinlikte Kadıköylüler,...

Google Haberlere Abone ol
Kadıköy’de yazlık sinema keyfi

Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen ‘yazlık sinema günleri’ etkinliği devam ediyor. Belediye, bir dönemin vazgeçilmez etkinliklerinden olan yazlık sinema günlerini tekrar hayata geçirdi.

Bu yıl ilk defa düzenlenen etkinlikte Kadıköylüler, akşamları 7’den 70’e her kesime hitap eden filmleri seyretme imkânını buluyor. Bir çok aile, akşamları iftardan sonra soluğu filimlerin gösterildiği mekanlarda buluyor. Etkinlikten memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, açık havada film seyretmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Doğa, Ali İsmail Korkmaz ve Zübeyde Hanım parklarında düzenlenen etkinlikte, 2009 ile 2014 yılları arasında vizyona giren, ‘Mutlu Aile Defteri’, ‘Dersimiz Atatürk’, ‘Benim Dünyam’, ‘Bir Başka Dilde Aşk’ ‘Uzun Hikaye’, ‘Romantik Komedi2’, ‘Entel Köy Efe Köye Karşı’ ve ‘Sürgün İnek’ gibi filmler gösteriliyor.

Kadıköylülerin ilgi gösterdiği etkinlikte filmler her gün akşam saat 21.30’da başlıyor. 5 Temmuz’da başlayan etkinlik, 20 Temmuz’a kadar devam edecek.

CİHAN

Yorumlar