Kadıköy'de Çiçekciye Silahlı Saldırı

Olay, saat 17.00 sıralarında Kadıköy Fenerbahçe Mahallesi Hacı Mehmet Sokak 20 numarada bulunan Oskar Çiçekçilik'te meydana geldi.

Google Haberlere Abone ol
Kadıköy'de Çiçekciye Silahlı Saldırı

İşyeri önünde çiçeklerle ilgilenen Mustafa Subaşı'nın yanına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi, “Kardeşin nerede “diye bağırdı. İşyeri sahibi Subaşı “bilmiyorum" diyerek dükkana doğru yürümeye başladı.Bu sırada kimliği belirsiz kişi belinden çıkardığı tabanca ile Subaşı'na ateş etti. Bacağından yaralana çiçekçi yere yığılırken saldırgan olay yerinden hızla uzaklaştı. Silah seslerini duyan vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri Subaşı'na ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. 

Hastaneye götürülürken gazetecilerin sorularını cevaplandıran yaralı Mustafa Subaşı ise "Bir kişi geldi. Kim olduğunu bilmiyorum. Ateş etti." dedi.

POLİS ÇİÇEKLER ARASINDA BOŞ KOVAN ARADI

Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik şeridii çekerek güvenlik önlemi aldı.Polis ekipleri çiçekçide boş kovan ve parmak izi incelemesi yaptı. Ekipler uzun süre çiçekler arasında boş kovan aradı.Çevrdeki güvenlik kamera kayıtları inceleyen ekipler saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.Polis olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Yorumlar