Kaçan papağan, itfaiye yardımıyla çam ağacından indirildi

Piknikte açık olan arabanın camında kaçan Yakup isimli papağan çam ağacından itfaiye yardımıyla indirildi. Antalya'nın Manavgat ilçesinde Manavgat Belesiyesi Boğaz Hotel Mesire Alanı'nana ailecek pikniğe gelen Ramazan Duran, otomobil içinden...

Google Haberlere Abone ol
Kaçan papağan, itfaiye yardımıyla çam ağacından indirildi

Piknikte açık olan arabanın camında kaçan Yakup isimli papağan çam ağacından itfaiye yardımıyla indirildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Manavgat Belesiyesi Boğaz Hotel Mesire Alanı'nana ailecek pikniğe gelen Ramazan Duran, otomobil içinden malzeme alırken 3 yaşındaki papağanını camdan kaçırdı. Otomobil içinden uçan papağan bir çam ağacının en tepe noktasına kondu. 20 dakika papağanın çam ağacından inmesi için uğraşan kuş sahibi Ramazan Duran, Yakup'u aşağıya indiremeyince Manavgat Belediyesi İtfaiye Amirliği'nden yardım istedi.

Manavgat Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine gelerek papağan sahibi Duran'la birlikte kuşu kurtardı. Duran, itfaiye aracıyla çam ağacının tepe noktasına ulaştıktan sonra Yakup gel diyerek elinin üstüne konmasını sağladı. Yakup, piknik alanına gelenler alkışları eşliğinde aşağıya indirildi. Duran, "Piknik yapmaya geldiğimizde aracın camını açınca Yakup uçarak çam ağacına kondu. Çam ağacından inmesi için çok uğraştım. İnmedi. İnmeyince de itfaiyeden yardım istedim. Yakup'a kavuştuğum için çok mutluyum" dedi.

Pikniğe gelen vatandaşlar Yakup'u kurtaran itfaiye ekiplerini alkışlayarak teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar