Jandarmalar Türkoğlu Fizik Tedavi Merkezi'ndeki hastaları ziyaret etti

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Ahmet Ziya Çelik, eşi Mehtap Çelik, jandarma personeli ve eşleriyle birlikte, Türkoğlu Fizik Tedavi Merkezi'ndeki hastaları ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Jandarmalar Türkoğlu Fizik Tedavi Merkezi'ndeki hastaları ziyaret etti

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Ahmet Ziya Çelik, eşi Mehtap Çelik, jandarma personeli ve eşleriyle birlikte, Türkoğlu Fizik Tedavi Merkezi'ndeki hastaları ziyaret etti. Başhekim Uzm. Dr Abdurrahman Can tarafından karşılan ve hasta odalarını dolaşan heyet, geçmiş olsun dileğinde bulundu, onlarla sohbet etti, gül ve çikolata verdi.

İlçe Jandarma Komutanı Çelik, yaptığı açıklamada, "Bizim her ne kadar işimiz güvenlik olsa da, asayişle ilgilensek de bu tür faaliyetlerin de sosyal sorumluluk olduğunu düşünüyorum." dedi. Kıdemli Başçavuş Çelik, vatandaşla jandarma arasındaki iletişimin gelişmesi amacıyla 175. yıldönümü etkinlikleri kapsamında hastaları ziyaret ettiklerini belirtti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren hastalar da teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi. CİHAN

Yorumlar