Jandarmadan yeni doğan ziyareti

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı teşkilatın 175. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde 14 Haziran'da doğan çocukların ailelerini ziyaret etti. 14 Haziran'da doğan çocukların ailelerini ziyaret eden...

Google Haberlere Abone ol
Jandarmadan yeni doğan ziyareti

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı teşkilatın 175. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde 14 Haziran'da doğan çocukların ailelerini ziyaret etti.

14 Haziran'da doğan çocukların ailelerini ziyaret eden jandarma görevlileri, bir süre sohbet ederek ailelerin mutluluklarını paylaştı.

İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, emniyet, asayiş huzur ve güvenliğin temsilcisi olan jandarma teşkilatının bir kanun ordusu olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: "Jandarma Teşkilatı'nın 14 Haziran 1839 yılında kurulması münasebetiyle bizlerde yeni doğan çocukların aileleriyle birlikte bu mutluluğu paylaşmak istedik. Ailelere Jandarma Genel Komutanının tebrik ve geçmiş olsun dilekleri ilettik. Yeni doğan çocuklar için hediyeler verildi."

Bu anlamlı ziyaretten çok memnun kalan aileler, teşekkür ve iyi dileklerini ifade etti.

CİHAN

Yorumlar