Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 24 gözaltı

İzmir İl Jandarma ekipleri tarafından Tire ilçesinde düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 24 kişi gözaltına alındı. Geçen yıl jandarma ekipleri, Tire ilçesinde düzenlenen operasyonda bir araç içinde 150 gram kubar esrar ele geçirmişti....

Google Haberlere Abone ol
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 24 gözaltı

İzmir İl Jandarma ekipleri tarafından Tire ilçesinde düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 24 kişi gözaltına alındı.

Geçen yıl jandarma ekipleri, Tire ilçesinde düzenlenen operasyonda bir araç içinde 150 gram kubar esrar ele geçirmişti. Bu operasyonun ardından soruşturmayı yürüten ekipler, bağlantılı olan şebeke üyelerine yönelik takip başlattı. Yapılan araştırmaların ardından sabah saat 06.00 sıralarından tespit edilen 28 kişiyi yakalamak için eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda 24 kişi gözaltına alındı 4 şahsın ise yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Operasyonda 4 bin gram esrar, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kuru sıkı tabanca ve 40 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Operasyonla ilgili soruşturma sürüyor.

CİHAN

Yorumlar