Jandarmadan uyuşturucu operasyonu, 23 kişi gözaltına alındı

Bursa jandarması tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11’i kadın, 2’si çocuk 23 kişi gözaltına alınırken, yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Bursa İl Jandarma Komutanlığı'nca yapılan istihbarat çalışmaları...

Google Haberlere Abone ol
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu, 23 kişi gözaltına alındı

Bursa jandarması tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11’i kadın, 2’si çocuk 23 kişi gözaltına alınırken, yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı'nca yapılan istihbarat çalışmaları sonucu, Bursa Yıldırım ilçesinde narkotik ve psikotrop madde imal ve ticareti yapıldığı tespit edildi. Bunun üzerine, Bursa Sulh Ceza Mahkemesi'nden alınan arama kararı ile belirlenen adreslere operasyon yapıldı.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından başlatılan operasyonda Jandarma Narkotik Madde Arama Köpeği Acil ve Varis’in de içinde bulunduğu 7 özel eğitimli köpek hazır bulundu. Şüphelilere ait 15 ayrı adreste yapılan aramada 6 adet 9 mm’lik ruhsatsız tabanca, 5 adet kuru sıkı tabanca, bu tabancalara ait 13 adet şarjör, 62 adet tabanca fişeği, 11 bin 280 gram kubar esrar, 4 bin 655 gram Bonzai, bin 143 adet sentetik hap, 2 bin 350 gram menşei tespit edilemeyen uyuşturucu (crack olduğu değerlendirilen) madde, 80 adet kenevir bitkisi, 2 adet bıçak ile 48 bin 410 TL nakit para ele geçirildi.

Cumhuriyet savcısının talimatı ile olayla ilgisi olduğu tespit edilen 11’i kadın, 2’si çocuk toplam 23 şahıs gözaltına alındı. 5 kişinin ise yakalama çalışmaları devam ediyor. Toplum için büyük tehlike olan narkotik ve psikotrop madde kaçakçılığı ile mücadele artarak ve kararlılıkla sürdürüleceği kaydedildi.

CİHAN

Yorumlar