Jandarmadan sürücülere sevgililer günü jesti

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik timleri, Beykoz’da yapılan uygulamalarda sürücülere sevgililer günü nedeni ile çeşitli hediyeler vererek jest yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Jandarmadan sürücülere sevgililer günü jesti

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik timleri, Beykoz’da yapılan uygulamalarda sürücülere sevgililer günü nedeni ile çeşitli hediyeler vererek jest yaptı. Jandarma ekipleri, sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda da uyardı.

Jandarma Genel Komutanlığının 175. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 14 Şubat Sevgililer Günü nedeni ile jandarma timleri, Beykoz'da farklı bir uygulama yaparak sürücülere; kitap ayracı, askılı telefonluk ve cüzdan hediye etti. Mikrofonlar konuşan bazı sürücüler, çok şaşırdıklarını uygulamadan mutlu olduklarını söyledi. Bir sürücüde kemerinin takmadan araba kullanmadığını bunun da diğer sürücülere örnek olamasını belirtti. Diğer bir vatandaş da jandarmanın böyle bir uygulama yamasının güzel olduğunu, askeri sert ve iletişimsiz bildiklerini demek ki öyle değilmiş diye konuştu.

Jandarma tarafından yapılan uygulama gün boyu sürecek.


CİHAN

Yorumlar