Jandarmadan sürücülere 8 Mart Kadınlar Günü sürprizi

Yozgat Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve Jandarma Genel Komutanlığı'nın kuruluşunun 175'inci yıldönümü dolayısıyla trafikte bazı araçları durdurarak sürücülere ve araçtakilere ikramlarda bulundu, kadınlara çe.

Google Haberlere Abone ol
Jandarmadan sürücülere 8 Mart Kadınlar Günü sürprizi

Yozgat Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve Jandarma Genel Komutanlığı'nın kuruluşunun 175'inci yıldönümü dolayısıyla trafikte bazı araçları durdurarak sürücülere ve araçtakilere ikramlarda bulundu, kadınlara çeşitli hediyeler verdi.

    Yozgat-Sungurlu yolunda karayolunda, içinde kadın bulunan araçları durduran jandarma trafik ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Ekipler, araç içerisindeki kadınlara içinde anahtarlık ile ayna bulunan hediye paketleri verdi.

    Araç sürücüleri jandarma ekiplerinin kendilerini durdurması ve ikramda bulunmasına şaşırdıklarını belirterek jandarma teşkilatına teşekkür etti. Feride Arslan isimli kadın jandarmanın böyle bir etkinlik düzenleyip kendilerine hediye verilmesine sevindiklerini ifade ederek Jandarmanın 175 . Kuruluş yıldönümünü kutladı.

    Kemal Daştan isimli araç sürücüsü de "Bugün Kadınlar Günü olduğunu bilmiyordum. Jandarmanın bu etkinliği sayesinde öğrendim. Jandarmanın durdurmasıyla ceza yazacaklar zannettim. Fakat yapılan ikramlarla bizleri mutlu ettiler, kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca jandarma teşkilatının kuruluşunun 175. yıldönümünü de kutluyorum." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar