Jandarmadan resim sergisi

Kırıkkale Jandarma Komutanlığı, kuruluşunun 175. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde resim sergisi açtı. İl Kültür Merkezi’nde açılan fotoğraf sergisi öncesinde İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut ve beraberindeki askeri erkan,...

Google Haberlere Abone ol
Jandarmadan resim sergisi

Kırıkkale Jandarma Komutanlığı, kuruluşunun 175. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde resim sergisi açtı.

İl Kültür Merkezi’nde açılan fotoğraf sergisi öncesinde İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut ve beraberindeki askeri erkan, Kırıkkale Valisi Ali Kolat’ı makamında ziyaret ederek günün anısına plaket verdi. Kırıkkale Valisi Ali Kolat "Bu güzel çalışmadan dolayı tebrik ediyor. Jandarma Genel Komutanlığının büyük bir duyarlılıkla Soma'daki acı olaydan dolayı kutlamaları ciddi oranda kaldırdılar. Çok mütevazı şekilde kutlamalar devam ediyor. Bu çerçevede de bu sergiyi düzenlediler. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. ve jandarmamızın 175. yıl dönümünü tebrik ediyorum. İnşallah nice 175. yıllara diyerek kazasız belasız hayırlı görevler diliyorum." dedi.

Karabulut ise "Jandarmanın kuruluşunun 175. yıl etkinlikleri kapsamında Jandarma Genel Komutanlığı tarafından hazırlanan ve bize gönderilen fotoğrafları burada sergiliyoruz. Burada 175 adet fotoğrafımız var. Bu fotoğraflar Jandarma Genel Komutanlığının çeşitli konularda yapmış olduğu çalışmalarla ilgili fotoğraflardan bazılar. Beğenerek izleyeceğinizi düşünüyoruz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar