Jandarmadan öğrencilere trafik ve ilk yardım semineri

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı Karayolları Trafik Haftası nedeniyle ilk ve ortaokullar da öğrencileri trafik ve ilk yardım konularında bilgilendirdi.Trafik Haftası nedeniyle okullara ziyaretlerde bulunan Dörtyol İlçe...

Google Haberlere Abone ol
Jandarmadan öğrencilere trafik ve ilk yardım semineri

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı Karayolları Trafik Haftası nedeniyle ilk ve ortaokullar da öğrencileri trafik ve ilk yardım konularında bilgilendirdi.

Trafik Haftası nedeniyle okullara ziyaretlerde bulunan Dörtyol İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üstteğmen Erhan İşman, hafta nedeniyle ilgili kurumlarca yapılan trafik kuralları ve ilk yardım konularında yapılan bilgilendirme ve çalışmaların önemli olduğunu belirtti. İşman, "Her vatandaşımız başta olmak üzere özellikle geleceğimizin teminatı olan öğrencilere trafik ve ilk yardım konusunda yılda bir defa da olsa trafik kurallarının önemi en iyi şekilde öğretilmeli ve bu bilgilendirmeleri sık sık yaparak kalıcı olmasını sağlamalıyız" dedi.

Jandarma görevlileri öğrencilere trafik ve ilk yardım konularında sine vizyon eşliğinde bilgiler verdi. Örgencilere trafik kuralları ve ilk yardım konularında çeşitli çizgi filmler izletildi.

Altınçağ Hürriyet İlkokul ve Ortaokulunu ziyaret eden İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üstteğmen Erhan İşman, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek bir süre sohbet etti. CİHAN

Yorumlar