Jandarma’dan asker annesine ‘Anneler Günü’ hediyesi

Şanlıurfa Jandarma Komutanlığı Konya’da askerlik yapan Ahmet Oymak’ı evine getirdi. Asker annesi jandarmanın sürprizi karşısında sevinç gözyaşları döktü. Şanlıurfa Jandarma Komutanlığı günler öncesinden Anneler Günü için hazırlıklara...

Google Haberlere Abone ol
Jandarma’dan asker annesine ‘Anneler Günü’ hediyesi

Şanlıurfa Jandarma Komutanlığı Konya’da askerlik yapan Ahmet Oymak’ı evine getirdi. Asker annesi jandarmanın sürprizi karşısında sevinç gözyaşları döktü.

Şanlıurfa Jandarma Komutanlığı günler öncesinden Anneler Günü için hazırlıklara başladı. Şanlıurfa’daki görevinden sonra Konya Jandarma Komutanlığı’na atanan Albay Emin Dursun ile irtibata geçen Şanlıurfa Jandarma Komutanı Selman Kömürcü, Konya’da vatani görevini yapan Ahmet Oymak adlı erin memleketine gelmesi için izin sağlandı. Ahmet Oymak sabah saatlerinde Şanlıurfa Jandarma Komutanlığı'na getirildi. Alay Komutanı Selman Kömürcü, aralarında bayan askeri yetkililerinde bulunduğu bir heyetle Ahmet Oymak’ın annesi Kezban Oymak’a anneler günü sürprizi yaptı. Çalınan kapıyı açan anne Kezban, karşısında askeri kıyafetli oğlunu görünce sevinç gözyaşlarına boğuldu. Oğluna uzun uzun sarılan anne gözyaşlarına hâkim olamadı. Önce ayakta kısa süre muhabbet eden anne-oğul daha sonra salona geçti. Şoku atlatamayan anne babaya alay komutanı Selman Kömürcü ‘anneler günü’ sürprizi olduğunu söylemesiyle rahat nefes aldı.

Çok mutlu olduğunu dile getiren anne Kezban Oymak, "Çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Ne söyleyeceğimi şaşırdım. Oğlumu özlemiştim, getirenlerden Allah razı olsun." dedi.

Baba Nuri Oymak ise Şanlıurfa ve konya Jandarma komutanlığına teşekkür etti. Oymak, "Mutlu olduk. Sabah eve gelince şok olduk. Allah emeği geçenlerden razı olsun." ifadelerini kullandı.

Annesine sürpriz yapma şansına kavuşan Ahmet Oymak’da böyle bir günde annesinin yanında olduğu için çok şanslı olduğunu belirtti. Tüm annelerin ‘Anneler Günü'nü kutlayan Oymak, organizasyonu yapan komutanlara şükranlarını sundu. Oymak, "Geleceğimi öğrenince çok mutlu oldum. Kendimi bir kuş gibi hissettim. Haberi alınca geleceğim günü iple çektim. 8 aydır annemi görmemiştim. Böyle bir mutluluk olamaz." ifadelerine yer verdi.

Şanlıurfa Jandarma Komutanı Selman Kömürcü ve beraberindeki heyet de anneler gününü kutlayarak aile ile çay içerek sohbet etti. Kömürcü ve beraberindeki heyet daha sonra Akçakale’de bulunan Süleymanşah Mülteci Kampına geçerek buradaki anneleri kutladı. Jandarmanın ‘Anneler Günü’ programı çocuk hastanesi ziyareti ile devam edecek. Jandarma, burada hasta çocukları başında bekleyen annelerin gününü kutlayacak.

CİHAN

Yorumlar