Jandarma seçim tedbirlerini en üst seviyeye çıkardı

Ankara İl Jandarma Komutanlığı, pazar günü yapılacak “Mahalli İdareler Seçimleri” ile ilgili alınacak emniyet tedbirlerini en üst seviyeye çıkardı.

Google Haberlere Abone ol
Jandarma seçim tedbirlerini en üst seviyeye çıkardı

Ankara İl Jandarma Komutanlığı, pazar günü yapılacak “Mahalli İdareler Seçimleri” ile ilgili alınacak emniyet tedbirlerini en üst seviyeye çıkardı. Jandarma sorumluluğunda bulunan 886 sandık bölgesinde 1248 sandıkta 226 bin 519 vatandaşımızın huzur ve güven içinde oy kullanabilmeleri için 2 bin personel görev yapacak.

Seçim bölgelerinde vatandaşın oy kullanacakları alanlarda meydana gelebilecek olası olumsuz durumlara ve provokasyonlara karşı personel uyarıldı. Alınacak emniyet tedbirleri verilen eğitim ve tatbikatlarla pekiştirildi.

Ankara İl Jandarma Komutanlığı, 30 Mart 2014 günü oy verme işlemi başlangıç saatinden itibaren bitimine ve son sandık ve oy pusulalarının ilçe ve il seçim kurullarına salimen ulaştırılıncaya kadar kesintisiz emniyet tedbirlerine devam edecek.

Seçim bölgelerinde meydana gelebilecek olumsuz durumlar için vatandaşlarımızın ücretsiz “156 Jandarma İmdat” hattını heran arayabileceklerini belirten yetkililer, “175 yıldır olduğu gibi, Vatandaşın Huzuru Jandarmanın Gururu” sloganıyla seçim ve sonrasında da her zaman vatandaşlarımızın yanında olunacağını bildirdi.
CİHAN

Yorumlar